de Hoogwerker
onze trainingslocatie in arnhem

De hoogwerker opleidingscentrum

Scart biedt trainingen en in veilig werken op hoogte,  redden op hoogte en beslotenruimte trainingen aan in het eigen opleidingscentrum de Hoogwerker in Arnhem.

Deze trainingen kunnen zowel door bedrijven als particulieren worden gevolgd.

Wij combineren de trainingen met onze eigen ervaringen, zodat u veilige, efficiënte en duidelijke vaardigheden aanleert. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u altijd met de nieuwste technieken en in actuele crisissituaties wordt getraind.

Ons team van vakkundige instructeurs zijn allen werkzaam in het veld en kunnen trainingen en advies op maat kunnen geven.

Ook zijn alle instructeurs lid van het hoogte reddingsteam en beschikken over een zeer hoge mate van technisch kunnen. 

Op onze trainingslocatie in Arnhem beschikken wij over een 15 meter hoge hal en verschillende trainingsopstellingen die zich zowel binnen als buiten bevinden. Natuurlijk is een training op locatie ook mogelijk.

wij bieden trainingen aan voor diverse branches

Telecom

Training voor de telecom industrie

v.V.E.M

training voor de evenementen industrie

Besloten ruimtes en industrie

Reddingen uit besloten ruimtes zijn vaak complex en vergen veel en herhalende training. Deze training is voor iedereen die verantwoordelijk is voor de veiligheid bij werk in besloten ruimtes als silo’s, buizen en machinekamers.

reddingsteams en bedrijfsbrandweer

Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan voor bijvoorbeeld in house standby rescue teams of bijscholing voor de bedrijfshulpverleners binnen een bedrijf. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden