projecten

Recente projecten

Een selectie van enkele van onze recente projecten om een idee te geven over de breedte aan toepassingen waarin rope access een uitkomst kan bieden.

Sprinkelsysteem vervanging met platform

Distributie centrum

Bij de volledige vervanging van het sprinklersysteem boven een geautomatiseerd distributiesysteem is gebruik gemaakt van een verplaatsbaar platform. Vanwege de lengte van de buizen en de moeilijke bereikbaarheid met conventionele rope access technieken, is een combinatie tussen klimmen, hoogwerker en platform toegepast. Dit zorgde voor een minimale inbreuk maakte op de bedrijfsvoering.

Bij Scart zijn we gespecialiseerd in het efficiënt bereiken en uitvoeren van taken op lastig te bereiken locaties, waarbij de middelen altijd in dienst van het doel staan.

klik hier voor een timelapse video van het project

Installatie ventilatiesysteem

Zwembad

Voor de installatie van een nieuw ventilatiesysteem boven de wildwaterbaan van een zwembad werd gebruik gemaakt horizontale verplaatsingen van klimmers onder balken waar er geen mogelijkheid was een steiger of hoogwerker te gebruiken.

In samenwerking met het installatiebedrijf werd zo in korte tijd, en zonder veel inbreuk op de toegankelijkheid van het zwembad, een ophangsysteem en ventilatie buizen geplaatst.

spot-repair gevelconstructie

WTC Amsterdam

3 laags coating systeem. Herstelwerkzaamheden aan de gevelconstructie zowel aan de binnen als buitenkant. Werkzaamheden konden worden uitgevoerd met minimale overlast voor het publiek.

plaatsing valbeveiligingsnet

Zwembad

Voor de vervanging van de glazen dakvensters van een zwembad plaatsten wij een valbeveiligingsnet voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Montage sprinklersysteem

boven werkende installaties van een fabriek

Verzekeringsmaatschappij had de voorwaarden waar het gebouw aan moest voldoen aangepast. De capaciteit van de sprinklerinstallatie moest worden vergroot. Deze montage moest worden uitgevoerd zonder dat het proces werd stilgelegd.

wat is rope access

rope access toepassingen en wetgeving